1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
Csapat
5 / 6

A Somló Hús Kft. Devecseri Húsüzeme  közel  fél évszázados tapasztalattal dolgozza fel a saját tartásban nevelt, saját takarmánnyal  táplált sertést és szarvasmarhát. Az állatokról és azok takarmányáról a Táncsics MGZRT, a Somló Hús Kft. tulajdonosa gondoskodik. Társaságunk jelmondata ennek szellemében:

A TERMŐFÖLDTŐL AZ ASZTALIG!

Dolgozóink szakmai tudása, a hagyományos ízvilág ötvözve a legmodernebb technológiával, az ellenőrzött beszállítói lánc garantálja, hogy az egész Család számára a legjobb minőségű, házias ízű termékek kerüljenek az asztalra.

TERMÉKEINK NEM TARTALMAZNAK SZÓJÁT, GLUTÉNT, LAKTÓZT, 

és egyéb allergén élelmiszer összetevőket, ezért az egészségtudatos Vásárlóinkon túl az étel allergiában és intoleranciában szenvedőknek is nyugodt szívvel ajánljuk! A kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás ma már minden Család igénye, ennek az elvárásnak termékeink teljes mértékben megfelelnek, ezért szlogenünk:

KICSIKNEK, NAGYOKNAK DEVECSERIT AZ ASZTALRA!

Négy saját bolt és 200 viszonteladó üzlet gondoskodik az ízletes termékek és friss húsok Vásárlóinkhoz történő eljuttatásáról. A saját üzletek Devecserben, Veszprémben két helyen illetve Zircen találhatók, ahol mindig friss áruval, udvarias kiszolgálással várjuk Kedves Vásárlóinkat. Viszonteladóink között húsboltok, húsáruházak, élelmiszer üzletek, éttermek találhatók, Vásárlóink között óvodák, iskolák, kórházak  is vannak. A Devecseri Húsüzem közel fél évszázados tapasztalata során kifejlesztette a legmagasabb szintű elvárásoknak megfelelő minőségi termék palettáját, ami az évek során fokozatosan bővült és most is további fejlesztések vannak folyamatban, újabb termékek, termék családok gyártására. Ezért is mindig érdemes körül nézni nálunk! Termékpalettánkon a különféle nyers húsok, készítményeink között a füstölt húsféleségek, szalonnák, vörös áruk, májasok, félszáraz vékony és vastag kolbászfélék egyaránt megtalálhatók.

Célunk a kiváló minőség megtartása, megőrizve a közel fél évszázados hagyományos ízvilágunkat és a termékek allergén mentességét! Jöjjön be hozzánk, és egyenek utána otthon egy nagyon finomat!

Kicsiknek, Nagyoknak DEVECSERIT az asztalra!

kis-logo