1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4
A legkiválóbb húskészítmények minőségét az első osztályú alapanyag, legjobb fűszerek felhasználása, a kifinomult belső gyártási folyamatok, mint  hagyományos sózás, füstölés, érlelés, megfelelő tárolás és szállítás biztosítja.keretesdisznohus Az "alapanyag" a saját telepeinkről jön, minden egészségügyi feltételnek megfelelve, ahol  igyekszünk a legjobb minőségű, legmagasabb hozamú állatfajtákat tartani! Termékeink az egészséges táplálkozás minden kritériumának megfelelnek, mivel nem tartalmaznak glutént, szóját, laktózt, baromfi pépet, magas, tiszta hús tartalommal rendelkeznek. fakockak

Húskészítményeinket a majdnem fél évszázadnyi tapasztalat és a kiváló minőség különbözteti meg más cégek termékeitől!

A minőség megtartására és garantálására szolgál, hogy saját hűtő autókkal szállítjuk a termékeinket reggelente üzleteinkbe és a Viszonteladóinkhoz, garantálva a folyamatos hűtőláncot és a mindennapi frissességet a hűtőpultokban!

autok A minőség, házias ízvilág, allergén mentesség, frissesség és pontos szállítások  miatt kedvelik termékeinket Vásárlóink, Viszonteladóink, többek között:

Sarvaly Zrt. Sümeg

florian-uzlethaz

Pólus-Coop Zrt. Ajka

Éva 3 Kereskedelmi Bt. Székesfehérvár

Fék Üzletház, Balatonakali

10

A minőség miatt nyugodt szívvel segítünk termékeinkkel olyan Intézményeket, ahol tudjuk, mennyire számít a minőség, az allergén mentesség!

Szívből, elhivatottságból segítünk!

Szemem Fénye Alapítvány

szemem-fenye szemem-fenye2 szemem-fenye3

Devecseri Önkormányzat, Devecser

Szent Györgyi Albert Szakközép Iskola, Ajka