A Devecseri Húsüzem története

Devecser város mai területén öt középkori falu volt: Devecser, Kisdevecser, Szék, Meggyes és Patony. A város a boráról híres Somló hegy szomszédságában helyezkedik el, ma 4.500 lakót számlál, térségi központi szerepe vitathatatlan, mivel a Devecseri Kistérség 27 településnek a központja.

storyimg01

Az 1970-es évektől kezdtünk el húskészítményekkel foglalkozni, folyamatosan szélesítve termék palettánkat. Fejlődésünket szakmai oldalról elsősorban üzemvezetőnknek, Szalai Józsefnek köszönhetjük, aki a Vásárlók maximális elégedettségét az alapanyagok gondos kiválasztásával, fűszerezésével és elkészítésével  biztosítja minden nap, immár 40 éve, ezt a szemléletet tanítva minden kollégának, kolléganőnek!

storyimg02

A 2006-os rekonstrukciónak köszönhetően a Húsüzem teljes egészében átépült. A XXI. századnak megfelelő modern technikával a hagyományos technológiát ötvözve készítjük termékeinket jelenleg is. Megtartva a hagyományos ízvilágot. Jelenleg közel 60 kollégánkkal együtt dolgozunk azon, hogy friss, finom élelmiszerrel színesíthessük a kereskedelmi egységek kínálópultjait.

storyimg03

A Húsüzem a kezdetekben a környék kiszolgálására volt hivatott, ennek ellenére az évek múlásával a minőség és az egyedi és házias ízvilág híre több száz kilométerekre is eljutott, így nem csak a környező települések, hanem messzi városok Vásárlóinak kiszolgálása is a feladatunk! A Húsüzemet 2015 óta a Somló Hús Kft. üzemelteti, az eredeti  hagyományok, minőség mellé a modern piaci szemléletet beillesztve  a termelékenység optimalizálásával, folyamatos képzésekkel és új Vevők, piacok keresésével.